Închide meniul

EXCLUSIV | Astra Giurgiu, noi detalii despre semnarea prelungirii contractului lui Tamaș. ”Mai are multe de demonstrat”

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 14:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Reclamă
EXCLUSIV | Astra Giurgiu, noi detalii despre semnarea prelungirii contractului lui Tamaș. ”Mai are multe de demonstrat”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Astra Giurgiu, noi detalii despre semnarea prelungirii contractului lui Tamaș. ”Mai are multe de demonstrat”

Tamaș a spus după meciul cu Gaz Metan că înțelegerea cu giurgivenii a expirat. El va negocia cu conducerea echipei și va mai rămâne doar până la finalul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: ”Tamaș mai are multe de demonstrat”

”Azi am fost plecat din București, mâine mă întorc și am stabilit să prelungesc contractul lui Bogdan Andone și cel al lui Gabi Tamaș”, a declarat Dani Coman, pentru AntenaSport.

Totodată, Coman susține că Tamaș mai are multe de demonstrat în fotbal și mai poate prinde un loc la echipa națională.

”La cum a arătat Tamaș aseară eu cred că are șanse, ținând cont de forma jucătorilor cu care e pe post, are șanse mari să mai prindă. Ne-am putea ajuta de experiența pe care o are, de faptul că joacă meci de meci”, a mai spus Coman, pentru AntenaSport.

Dani Coman, despre lupta pentru titlu în Liga 1

Dani Coman nu crede că CFR Cluj este deja campioană, chiar daca a reușit să o învingă pe FCSB în derby-ul etapei precedente.

Reclamă

”Eu nu cred că s-a terminat lupta pentru titlu. Se poate întâmpla orice, e de ajuns să pierzi un meci.

Indiferent de rezultatul de la Cluj, eu cred că nu s-a terminat și trebuie să luăm în calcul și Craiova”, a mai declarat Coman, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și