Închide meniul

Probleme pentru Gigi Becali! FCSB poate fi dată în judecată din cauza transferului lui George Miron

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 11:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Reclamă
Probleme pentru Gigi Becali! FCSB poate fi dată în judecată din cauza transferului lui George Miron

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Probleme pentru Gigi Becali! FCSB poate fi dată în judecată din cauza transferului lui Bogdan Miron

Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al celor de la Oțelul, susține că va da în judecată FCSB dacă nu va primi banii în următoarele zile. Bojincă îi dă lui Becali un termen de trei zile ca să achite suma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihail Bojincă: ”Este posibil să chemăm și FCSB în judecată!”

”Echipa mea de avocați a terminat studierea actelor, iar în maximum trei zile vom face o chemare în judecată la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Acum trebuie să mă gândesc foarte serios dacă vom chema în judecată și FCSB pentru că noi trebuie să ne recuperăm totuși banii de undeva.

Plec de la premiza că Gigi Becali nu a fost informat de Valeriu Iftime de procentele pe care le are de achitat dintr-un ulterior transfer, dar să nu creadă domnul Iftime că noi putem să fim așa de ușor de păcălit. Sunt convins că el a dorit să se vadă cu sacii în căruță, iar apoi a zis că merge și așa, că Oțelul este oricum intrată în faliment. Dar nu merge și așa, deoarece actele sunt foarte clare. Acolo se scrie negru pe alb că avem procente dintr-un viitor transfer.

Poate că este bine că procentele pe care Gigi Becali le are de achitat către FC Botoșani, după ce îl vinde pe Miron, să ni le plătească direct nouă. Oricum, în două-trei zile voi decide dacă chemăm ambele cluburi în judecată sau doar pe FC Botoșani”, a declarat Bojingă, pentru ProSport.

Miron evoluează la FCSB din februarie 2020, el ajungând gratis la echipa lui Becali. Fundașul a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2024 și este cotat la 800.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și