Închide meniul

Dusan Uhrin, prima reacție după egalul cu Astra Giurgiu. ”Nu am vrut să pierd meciul. 50 la sută din jucători au probleme fizice”

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 19:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Reclamă
Dusan Uhrin, prima reacție după egalul cu Astra Giurgiu. ”Nu am vrut să pierd meciul. 50 la sută din jucători au probleme fizice”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via hepta

Dusan Uhrin, prima reacție după egalul cu Astra Giurgiu. ”Nu am vrut să pierd meciul. 50 la sută din jucători au probleme fizice”

Uhrin susține că fotbaliștii săi au probleme fizice după pauză de trei luni, dar e mulțumit cu acest egal, mai ales după eliminarea din minutul 40 a lui Cardoso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin: ”50 la sută din jucători au probleme fizice”

Uhrin a mai punctat că echipa sa va juca în continuare la vicotrie în fiecare meci, chiar dacă ardelenii nu pot evolua în preliminariile Europa League.

”Totul e ok. Nu sunt satisfăcut, am pierdut repede un jucător (n.r pe Cardoso). Fotbaliștii au probleme fizice, dar e în regulă. Nu a fost ușor să conduc meciul, îi știu pe toți de la Mediaș. Am făcut schimbările, nu am vrut să pierd acest meci. 

Unii au jucat bine, alții mai puțin bine, dar e normal. Sunt obosiți după perioada asta. Vrem să câștigăm fiecare meci și să acumulăm încredere. Fotbaliștii au nevoie să joace bine. Am avut doar cinci antrenamente înainte de acest joc, iar 50 la sută din echipă are probleme fizice. Am observat asta după primele 50 de minute de joc.

N-am vorbit cu Edi Iordănescu și nu discut despre asta. Sunt doar de o zi aici și prefer să nu vorbesc. În continuare trebuie să jucăm normal, chiar dacă nu putem evolua în Europa League”, a declarat Uhrin la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și