Închide meniul

Lui Tamaş i-a expirat contractul cu Astra AZI! Nu a semnat prelungirea. "Pot sta acasă. Dacă nu se vor concretiza lucrurile, sănătate, drum bun!"

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 19:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Reclamă
Lui Tamaş i-a expirat contractul cu Astra AZI! Nu a semnat prelungirea. "Pot sta acasă. Dacă nu se vor concretiza lucrurile, sănătate, drum bun!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Tamaş poate pleca de la Astra

"Prezenţa în Europa se leagă de patron, de preşedinte, nu putem spune noi. Eu nu am contract. Ne-am înţeles pe un contract, dar eu nu mai am contract. Azi a fost ultima zi. Pot sta acasă, pot să nu mai vin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit ceva, dar nu am semnat. Dacă nu se vor concretiza lucrurile, sănătate, drum bun! Actele nu s-au semnat. Contractul nu se va semna pe un an de zile, ci la două luni de zile", a spus Tamaş, după meciul cu Gaz Metan.

Gabriel Tamaş poate ajunge la Hermannstadt

Anamaria Prodan poate da o primă super-lovitură la Hermannstadt. Gabriel Tamaş nu a semnat prelungirea contractului cu Astra şi aceasta vrea să profite de acest scandal. 

Totuşi, fundaşul de 36 de ani este atras şi de posibile oferte din Israel, acolo unde s-a simţit foarte bine, la Hapoel Haifa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și