Închide meniul

Gigi Becali vorbeşte despre renunţarea la FCSB după plecarea lui Duckadam. ”E posibil să îşi dea toţi demisia şi renunţ la echipă”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 20:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Gigi Becali vorbeşte despre renunţarea la FCSB după plecarea lui Duckadam. ”E posibil să îşi dea toţi demisia şi renunţ la echipă”

Gigi Becali, atac la Helmut Duckadam

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Becali s-a arătat mulțumtit de jocul celor de la FCSB, în ciuda înfrângerii de la Cluj, dar a discutat și despre plecarea lui Duckadam. Omul de afaceri spune că e posibil să mai urmeze demiteri după ce a ”eroului de la Sevilla”, iar atunci va fi nevoit să renunțe la echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Nu mă interesa decât omul Duckadam”

”Eu am văzut la televizor, eu nu ştiu asta. Ce vrei să fac eu? Nu mă interesa decât omul Duckadam, nu ca legendă a Stelei. Nu ca legendă am avut relaţia pe care am avut-o cu el. Eu dictez la club, dar nu pot dicta să se sfătuiască cu Duckadam. 

Eu cred că nu are rost să discutăm despre situaţia asta. Eu în niciun caz nu l-am împins să plece. Au fost tăieri de bani. Helmut vine mai rar la club. Am tăiat mai mult de la el. E posibil să îşi dea toţi demisia şi renunţ la echipă. Am încercat economie. Nu îmi distrug viaţa pentru echipă”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

Totodată, Becali a fost mulțumit de fotbaliștii săi, mai puțin de Adrian Petre, atacantul care a ratat șansa egalului în prelungirile partidei.

"Am jucat azi fără atacant, ca să pot să îmi apăr familia mea. Am tăiat la bani. Dacă aveam atacant, la pasa lui Moruţan, când se accidentează Nedelcu, acolo era atacant, alunecare şi minge în poartă. Acolo trebuia să fie Petre să bage mingea în poartă. Petre nu a vrut să o ia. Dacă băga alunecare, era gol. Bagă alunecare că ai 2 metri", a mai spus Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și