Închide meniul

Ciprian Deac nu se vede deja campion. "Nu s-a terminat nimic, trebuie să rămânem umili!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 19:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Ciprian Deac nu se vede deja campion. "Nu s-a terminat nimic, trebuie să rămânem umili!"

Ciprian Deac, reacţie despre plecarea lui Dan Petrescu la echipa naţională

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures

Ciprian Deac speră ca bucuria coechipierilor săi să fie limitată. În cele şapte etape rămase încă se mai poate schimba situaţia la vârf. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac evită să se gândească la titlu

"Eu cred că în momentele acestea ar trebui să se vadă experienţa noastră. Avem un avans de şapte puncte, dar nu s-a terminat nimic. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi la fel de umili. Dacă munceşti, Dumnezeu te va răsplăti", a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Universitatea Craiova nu a jucat în această etapă din cauza pandemiei de coronavirus. În cazul în care îşi vor câştiga restanţa, pot reface diferenţa de patru puncte faţă de lider.

"Eu zic că este prea devreme, trebuie să rămânem la fel de concentraţi. Vreau să ne gândim doar la următorul meci. Important este să terminăm sezonul acolo unde suntem acum", a mai spus mijlocaşul de 34 de ani al lui CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și