Închide meniul

Răzvan Burleanu, atacat de LPF. Care este motivul. ”Este un anti-lider!”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 13:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Răzvan Burleanu, atacat de LPF. Care este motivul. ”Este un anti-lider!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Răzvan Burleanu, atacat de LPF. Care este motivul. ”Este un anti-lider!”

În zilele trecute au fost depistate trei cazuri de coronavirus, iar Burleanu a susținut că fotbalul este într-o stare de urgență. Ștefan îl contrazice pe Burleanu, pe care îl sfătuiește să se concentreze mai mult pe competițiile organizate de FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF, atac asupra lui Burleanu: ”Este un anti-lider!”

”LPF l-a somat public zilele trecute pe Răzvan Burleanu să vorbească mai puțin despre Liga 1 și să se aplece mai mult asupra competițiilor organizate de FRF. Burleanu ne-a informat că Liga 1 e în stare de urgență ca urmare a celor trei cazuri de Covid-19 existente în rândul ehcipelor din Liga 1. Un mesaj care mai degrabă a semănat panică, a creat dimensiuni, decât să unească și să responsabilizeze.

Țin să îl informez pe acest anti-lider că mai multe țări europene s-au confruntat cu apariția cazurilor de Covid-19 în rândul echipelor de fotbal. Spre exemplu, în Germania au fost 16 cazuri, în Spania 25 de cazuri, în Italia 24 de cazuri, în Portugalia 3, în Anglia 18 cazuri. În aceste țări, președinții de federații nu au intrat în rolul unor panicarzi, gata să provoace nejustificat panică.

Fanii trebuie să înțeleagă că LPF este singura organizație din fotbalul românesc care a susținut în toată această perioadă ca meritul sportiv trebuie să aibă prioritate, refuzând alte scenarii cu excepția celui al finalizării competiției doar pe terenul de joc, atâta timp cât un astfel de scenariu este posibil la nivel teoretic, prin raportare la datele disponibile în calendar”, a scris Ștefan pe Facebook.

Magazionerul de la Dinamo, juniorul de la Botoșani și medicul de la aceeași echipă moldoveană sunt cazurile de coronavirus confirmate în fotbalul din România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și