Închide meniul

Jucătorii de la CFR, motivaţi la maximum! Decizia luată de club înaintea derby-ului cu FCSB

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 19:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Jucătorii de la CFR, motivaţi la maximum! Decizia luată de club înaintea derby-ului cu FCSB

Dan Petrescu , în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Astfel, cu 48 de ore înaintea partidei din Gruia, fotbaliştii lui Dan Petrescu au fost informaţi că au primit salariile pe luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În afară de liniştea adusă la echipă, CFR nu putea risca şi să nu plătească salariile pe martie. Jucătorii aveau şansa să îşi depună memorii pentru a rămâne liberi de contract, susţine Realitatea Sportivă. 

CFR Cluj – FCSB, arbitrat de Ovidiu Haţegan

Meciul care poate decide în mare parte unde va ajunge titlul de campioană în acest va fi arbitrat de Ovidiu Haţagan, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. 

”Bă, tătă, în arbitrul ăsta am mare încredere că a arbitrat în Liga Campionilor. Dacă nu era bun voi credeți că îl puneau ăia în Ligă? Eu aștept să fie corect la acest meci deoarece este foarte important pentru noi. Dacă nu batem acolo ne cam luăm adio de la titlu.

Am încredere în Hațegan așa cum am mare încredere în băieții mei, deși avem niște probleme în apărare. Nu mă pune să îți spun echipa acum că nu vreau să o afle Dan Petrescu. Delegarea lui Hațegan mi se pare o decizie foarte bună”, a declarat Becali, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă
Reclamă

După primele două etape disputate în play-off, CFR are un avantaj de 4 puncte în fruntea clasamentului, în faţa rivalelor FCSB şi Universitatea Craiova. 

Partida dintre CFR Cluj şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:15

LIVE TEXTFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul. A început numărătoarea inversă

18:52

Ce a postat Barcelona imediat după ce a fost făcut anunţul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur 2024

18:47

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 1-1. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

17:46

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și