Închide meniul

Încă o accidentare la FCSB, înaintea derby-ului pentru titlu! Bogdan Vintilă, nevoit să improvizeze

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 7:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Încă o accidentare la FCSB, înaintea derby-ului pentru titlu! Bogdan Vintilă, nevoit să improvizeze

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Vintilă are probleme în defensivă

Potrivit ProSport, grecul Aristidis Soiledis s-a accidentat în timpul unui antrenament și are șanse minime să evolueze în duelul din Gruia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Panțîru și Iulian Cristea sunt și ei accidentați, în timp ce Valentin Crețu a reușit să se recupereze. Fundașul dreapta va fi titular în derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:00. 

Bogdan Vintilă, nevoit să improvizeze

După accidentările lui Soiledis și Panțîru, FCSB a rămas descoperită pe banda stângă a apărării. Bogdan Vintilă nu mai are niciun alt fundaș stânga de meserie în lot. Gigi Becali a dezvăluit deja cine va juca pe acel post. 

"Este un meci uriaş cu CFR Cluj. Ovidiu Popescu va juca în stânga, iar în dreapta va intra Creţu. CFR Cluj nu poate să aibă niciodată un avantaj în faţa noastră. Valoric suntem mai buni decât ei. Ei au de partea lor experienţa şi pregătirea, noi valoarea", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și