Închide meniul

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 19:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

SportPictures / Ionut Tabultoc/ Sport Pictures via hepta

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

Croitoru susține că fotbalistul este asimptomatic și este internat la spital. El susține că sportivul nu s-a pregătit niciodată cu fotbaliștii de la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, despre juniorul infectat cu Covid-19: ”Este asimptomatic”

”Acest copil nu a fost la echipa mare. Am toate antrenamentele filmate. Pot să pun la dispoziție aceste filmări, să se vadă dacă acest copil a fost la antrenamente sau nu. Din ce am vorbit cu părinții lui, este asimptomatic, dar este internat la spital”, a declarat Croitoru, pentru Digi Sport.

De asemenea, Croitoru susține că medicul echipei nu a stat alături de fotbaliști în ultimele zile. 

”Suntem puțin obosiți după drum, pentru că am fost nevoiți să plecăm la ora 10-10 jumătate seara. Am făcut 12 ore pe drum. Am avut doi șoferi, au fost și ei testați ca noi.

Nu am plecat de bună voie, noi am vrut să rămânem acolo, pentru că neluând contact cu doctorul noi am sperat că vom putea juca. Doctorul a plecat separat, cu o mașină a clubului, iar jucătorii cu autocarul”, a mai precizat antrenorul, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și