Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, despre cel mai bun fotbalist de la Steaua. ”Când vorbea, nimeni nu comenta!”

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 15:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, despre cel mai bun fotbalist de la Steaua. ”Când vorbea, nimeni nu comenta!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Laurențiu Reghecampf, despre cel mai bun fotbalist pe care l-a avut Steaua. ”Când vorbea, nimeni nu comenta!”

Reghecampf consideră că Marius Lăcătuș era cel mai bun fotbalist al Stelei. ”Reghe” a ajuns la formația din București când avea 21 de ani, adică în anul 1996, iar în acel an Lăcătuș era căpitanul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf: ”Lăcătuș era un fotbalist consacrat”

”Eram toți copii, Lăcă era fotbalist consacrat. E cel mai important jucător cu care am jucat. E singurul care a câștigat Cupa Campionilor.Lăcă era căpitanul echipei. Când el vorbea, nimeni nu mai comenta. Înainte de meciuri un asemenea jucător te împinge de la spate.

Lăcă era o personalitate. Era simbolul Stelei. Nu doar numele, și el ca personalitate era impunător. Lăcă era totul pentru Steaua. Noi am urmat fiecare sfat pe care ni l-a dat. Experiența lui era incredibilă, tot ce voia de la noi era să câștigăm. Mai certa un jucător, dar e normal, se întâmplă și astăzi…”, a mărturisit Reghecampf, pentru ProSport.

Reghecampf a evoluat pentru Steaua între 1996 și 2000, iar în 1998 a fost împrumutat la Litex Loveci, în Bulgaria. El s-a transferat la începutul secolului în Germania pentru a evolua la Energie Cottbus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și