Închide meniul

Rapid, lovitură de proporţii pentru Dinamo. Giuleştenii îl pot transfera pe cel mai bine plătit jucător al "câinilor"!

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 8:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Rapid, lovitură de proporţii pentru Dinamo. Giuleştenii îl pot transfera pe cel mai bine plătit jucător al "câinilor"!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Diego Fabbrini ar putea fi transferat de Rapid

Anunţul a fost făcut de Florin Manea, cel care se ocupă de transferuri la Rapid. Impresarul a dezvăluit că mijlocaşul italian îşi doreşte să joace pentru echipa din Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Fabbrini, dispus să semneze cu Rapid

Rapidiştii pot profita de problemele financiare cu care se confruntă Dinamo. Au pus ochii chiar pe cel mai bine plătit jucător din lotul rivalei.

"Fabbrini vrea la Rapid, de ce n-ar vrea? O să mă înjure dinamoviștii. El are salariu 16.500 de euro pe lună, net, la Dinamo", a declarat Florin Manea pentru Prosport.

Italianul de 29 de ani a jucat în 12 meciuri pentru "câini", dar nu a reuşit să înscrie. A marcat de 5 ori în Liga 1 în perioada în care juca la Botoşani. Fabbrini nu a dus niciodată lipsă de oferte. A fost dorit şi de Universitatea Craiova, Legia Varşovia, Neftchi Baku şi Qarabag.

Diego Fabbrini are o cotă de piaţă de 650.000 de euro. A mai jucat în carieră pentru Empoli, Udinese, Watford, Birmingham şi ŢSKA Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și