Închide meniul

Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special. ”Ar fi un eveniment pe care îl merităm”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 14:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special. ”Ar fi un eveniment pe care îl merităm”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Popescu ar vrea să inaugureze stadionul din Ghencea cu un meci special

Popescu susține că lucrările la arena Stelei este gata în proporție de 85%, planul de inaugurare fiind întârziat de pandemia de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, despre inaugurarea stadionului din Ghencea

”Este un proiect la care mă gândesc şi nu vi-l dezvălui. M-aş bucura ca pe acest stadion să fie ultimul meci al Generaţiei de Aur. Ar fi un eveniment pe care generaţia noastră îl merită.

Am jucat pe cel vechi. Nu am avut privilegiul să joc pe niciunul dintre stadioanele noi din România, însă acesta a fost templul echipei noasytre naţionale. Pentru că meciurile de acasă le jucam pe acest stadion şi aşa  vechi cum era avea o energie aparte. Noi întotdeauna ne-am simţit extraordinar, generaţia noastră, am jucta mult aici. Sper ca echipa naţională să aibă astfel de meciuri decisive, să o ducă la turnele finale

Eu cred că orice  nume s-ar alege, nume care să poarte vreunui jucător dintre atâţia jucători pe care i-a avut Steaua cred că ar fi nedrept pentru că sunt mulţi care ar merita ca stadionul să le poare numele, dar lucrul acesta depinde de proprietarul stadionului, care este Ministerul Apărării. Ei vor trebui să aleagă numele. Eu aş alege un nume neutru astfel încât să nu supăr pe nimeni”, a declarat Popescu, pentru Telekom Sport.

Răzvan Burleanu: ”Nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finalizarea arenelor, dar și despre utilizarea stadionului din Ghencea.

Reclamă

”Amânarea Euro ne-a prins foarte bine dintr-un punct de vedere, avem șansa să finalizăm infrastructura care n-ar fi fost gata la timp. Până la mijlocul lui noiembrie, toate cele trei stadioane vor fi gata. Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești în această ordine. Primul va fi gata în septembrie, în octombrie Ghencea, iar la mijlocul lui noiembrie Giulești.

Din punctul meu de vedere, sunt bunuri publice, cred că nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe, fanii vreunei formații, fanii vreunei formații de muzică și așa mai departe. Nu vorbim aici de rivalități care se află pe suprafața de joc, mă refer la bunuri care să servească unui număr cât mai mare de suporteri, ei sunt beneficiarii finali ai acestei investiții”, a declarat Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și