Închide meniul

Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 19:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

Becali susține că Bălgrădean, Adi Popa, dar și Alexandru Stan sunt în cantonament la Berceni, cu un program stirct. Patronul de la FCSB a avut o reacție dură la adresa fotbaliștilor săi, pe care îi consideră ”trădători”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Nu am nevoie de moralitate!”

”Deci, Bălgrădean, Stan și Popa, e adevărat, sunt acolo. Stan e al nostru, eu nu vreau să funcționez după legi morale, eu vreau să funcționez după legi morale, eu vreau să funcționez după legile care sunt. Eu când nu le-am dat banii pe două luni, nu le-am dat conform legilor civile care permit să îi bag în șomaj tehnic.

I-a primit Argăseală, ei cred în mintea lor că pot merge. Eu i-am spus lui Vali că poate să le transmită că sunt liber, ăsta le e programul. Ei sunt separați acolo într-o încăpere. Să vezi și Popa ăsta, pentru 20.000 stă cu Bălgrădean acolo singur, nu se antrează singur cu echipa și au antrenor de la Academie. Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate, vreau să se respecte pe contract ce scrie. Dacă au dreptate, să fie sănătoși”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, presiune pe fotbaliștii de la FCSB

Becali pune presiune pe Vintilă, după ce i-a prelungit contractul încă un an!

”Mă, tată, dacă nu câștigăm, ne luăm adio de la titlu. Problema e că ei au două variante, ei au și egalul”, a declarat Becali, pentru AntenaSport.

Reclamă

CFR-FCSB nu e derby și la bani. Vintilă câștigă 5.000 de euro pe lună la FCSB. Dan Petrescu ia de 10 ori mai mult la Clu

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și