Închide meniul

Dorin Goian visează să o antreneze pe FCSB, dar a semnat cu o altă echipă. Pe cine va pregăti fostul stelist

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 16:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Dorin Goian visează să o antreneze pe FCSB, dar a semnat cu o altă echipă. Pe cine va pregăti fostul stelist

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Dorin Goian visează să o antrenze pe FCSB, dar a semnat cu o altă echipă. Pe cine va pregăti fostul stelist

Petre Grigoraș nu a mai continuat la Suceava, dar moldovenii au găsit repede un înlocuitor. Este vorba despre Goian, care însă în toamnă va da examenul pentru Licența Pro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian, noul antrenor de la Foresta Suceava

”În urma discuțiilor purtate în ultima perioadă, dorim să anunțăm faptul că în cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord cu domnul Dorin Goian în ceea ce privește funcția de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înțelegerea contractuală.

Pe această cale dorim să asigurăm publicul sucevean că vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura așteptărilor suporterilor noștri”, au scris reprezentanții Forestei pe Facebook.

De asemenea, Goian se gândește ca într-o zi să fie antrenor la FCSB, formație la care a jucat între 2005 și 2009, timp în care a câștigat două titluri în Liga 1 și a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

”E puţin cam devreme să mă gândesc acum la Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB). Clar, mi-aş dori enorm de mult, într-un viitor, să am şansa să antrenez acolo. Deocamdată, cel puţin la nivel de experienţă, încă am de acumulat”, a spus Goian.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și