Închide meniul

Se sfărâmă "haita"! Florin Prunea a anunţat că pleacă sâmbătă de la Dinamo! "Aș fi cel mai mare laș dacă aș începe eu acum să pun gaz pe foc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 18:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Se sfărâmă "haita"! Florin Prunea a anunţat că pleacă sâmbătă de la Dinamo! "Aș fi cel mai mare laș dacă aș începe eu acum să pun gaz pe foc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Prunea pleacă de la Dinamo

"Sâmbătă este ultima mea zi la Dinamo. Rămân în funcție până după meciul cu Chindia, la ora 24:00. Cu siguranță voi merge la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: Aș fi cel mai mare laș dacă aș începe eu acum să pun gaz pe foc

Am încercat pe cât posibil să aplanez toate discuțiile, le luam asupra mea, dar e greu când echipa e neplătită de patru luni! E foarte greu!

O să vedeți de sâmbătă, sunt multe de spus. Echipa are nevoie de liniște acum. Aș fi cel mai mare laș dacă aș începe eu acum să pun gaz pe foc. Cum au făcut alții când am venit eu la Dinamo. Să dea Dumnezeu să vină spaniolii. Nu știu dacă au intrat banii", a spus Florin Prunea, la Digi Sport. 

Florin Prunea revenea în funcţia de preşedinte a lui Dinamo pe 11 iunie 2019. Acesta s-a văitat în mai multe rânduri că Ionuţ Negoiţă nu i-a plătit salariile în ultimele luni. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și