Închide meniul

Munca titanică a staffului lui Dan Petrescu. Cum află toate detaliile despre adversare

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Munca titanică a staffului lui Dan Petrescu. Cum află toate detaliile despre adversare

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj - Jablonec 2-0

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

"Prin munca oamenilor afla tot ce mișcă la echipa adversă, trimitea pe cineva să vadă adversarul două-trei meciuri, altcineva se ocupa să extragă din presă toate informaţiile despre adversar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avea un colaborator care venea cu provocări tactice legate de adversar şi asta genera o idee bună, era o muncă în echipă şi la final avea un tablou complet cu adversarul, pentru că îi place să fie foarte bine informat”, a spus Răducan, la Telekomsport. 

Sorin Frunză: Cât timp antrenează Dan Petrescu în România, nu mai ia nimeni titlul

Sorin Frunză a câştigat titlul de campion al României, în 2009, alături de Dan Petrescu, şi a făcut recent un anunţ important. 

"Cât timp antrenează Dan Petrescu în România, nu mai ia nimeni titlul. El pentru asta este născut și crescut: să ia trofee. La vârsta de 30 de ani, când am ajuns la Unirea Urziceni, am văzut la Dan Petrescu ce înseamnă să fii profesionist sută la sută", spunea Frunză, la TVR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și