Închide meniul

Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 6:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via hepta

Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Popescu s-a retras în 1999 de la Poli Iași, atunci când avea 38 de ani, dar ca antrenor nu a avut performanțe prea bune, ultima sa tangență cu fotbalul fiind în 2016, atunci când era în staff-ul lui Emil Săndoi la Concordia Chiajna. Popescu speră ca Univeristatea Craiova să ia titlul, dar nu are speranțe cu Bergodi pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Popescu: ”Bergodi? Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi”

”Bergodi vrea să câștige trofee, dar să-l vedem. Până acum, pe unde a fost, inclusiv la CFR și la Steaua, n-a câștigat nimic. Însă Rotaru l-a vrut. Fiecare patron cu ideile lui, cu mentalitatea lui. 

Eu cred că aici, pentru titlu, ne trebuie tot un oltean pe bancă. Noi, când am luat campionatul, numai cu olteni pe bancă l-am luat. Cârțu era cel mai potrivit, dar s-a lăsat. Dacă ar fi să fac totuși o excepție, l-aș vedea pe Hagi antrenor la Craiova, el s-ar potrivi. Dar nu cred că va veni”, a spus Popescu, pentru GSP.ro.

Universitatea Craiova a jucat în weekend două partide amicale cu FC Viitorul. Oltenii au pierdut drastic prima confruntare, scor 0-3, iar pe a doua au câștigat-o cu 2-1. Craiova va deschide balul în Liga 1, cu un meci contra lui FC Botoșani vineri de la ora 20:00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și