Închide meniul

Denis Alibec a sărit în apărarea fostului coechiper de la FCSB. Reacţia pe care a avut-o după ce Gnohere a rămas liber de contract

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Denis Alibec a sărit în apărarea fostului coechiper de la FCSB. Reacţia pe care a avut-o după ce Gnohere a rămas liber de contract

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Denis Alibec a jucat alături de Harlem Gnohere

Internaţionalul român nu îşi explică de ce s-a renunţat atât de uşor la Harlem Gnohere. A făcut pereche cu Bizonul în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ratat titlul la limită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, încurajări pentru Harlem Gnohere

Pe durata pandemiei, Denis Alibec şi Harlem Gnohere au avut un lucru în comun. Amândoi au fost băgaţi în şomaj tehnic de cluburile lor. Decizia luată de Gigi Becali a grăbit plecarea francezului.

"Este un jucător care merită să joace şi cred că merită să evolueze în Liga 1", a declarat Denis Alibec.

FCSB şi Astra vor fi adversare în a treia etapă de după reluarea campionatului. Meciul se va juca în condiţii speciale şi cu tribunele goale.

"Trebuie să respectam regulile, că nu avem ce să facem. Este pentru siguranţa noastră şi pentru siguranţa celor din jur", a mai spus atacantul Astrei.

Reclamă

Alibec a înscris 11 goluri în această ediţie de campionat. A marcat de mai multe ori decât a făcut-o în cele două sezoane petrecute la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și