Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Prunea, prima reacție după ce jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă. ”Au dreptate 400 la sută. Trebuie să vină și momentul ăsta!”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 16:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
EXCLUSIV | Florin Prunea, prima reacție după ce jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă. ”Au dreptate 400 la sută. Trebuie să vină și momentul ăsta!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

EXCLUSIV | Florin Prunea, prima reacție după ce jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă. ”Au dreptate 400 la sută. Trebuie să vină și momentul ăsta!”

Fotbaliștii antrenați de Adrian Mihalcea sunt nemulțumiți de faptul că Ionuț Negoiță negociază cu investitorii străini pentru cedarea clubului, dar și pentru că salariile au fost tăiate drastic pe timpul pandemiei. Prunea l-a atacat şi pe Bălănescu, chiar dacă nu a fost pronunţat numele acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Jucătorii au dreptate 400%!”

”Ştiam că trebuie să vină şi momentul ăsta, pentru că asta e, jucătorii au dreptate! Păi cum să n-aibă dreptate, păi dacă îi minţi încontinuu? Tu trimiţi jucătorii în şomaj tehnic şi tu îţi iei salariul întreg? Păi unde e posibil așa ceva? Eu îi înţeleg pe jucători şi sunt de acord cu decizia lor! Foarte bine au făcut! O să-i apropie chestia asta!

Jucătorii au dreptate 400%! Când directorul general al clubului câştigă 3.500 de euro sau 4.000 şi ei iau salariul de 300 de euro? Cum, unde s-a mai întâmplat în lumea asta aşa ceva?!? Să se pregătească la fel de bine (n.r. jucătorii), să se antreneze, chiar dacă nu s-au prezentat la joc, să se antreneze şi să se adune, să facă puncte. Dar eu zic că decizia de azi a lor o să-i apropie foarte mult”, a declarat Prunea, pentru AntenaSport.

Dinamo va debuta în Liga 1 pe 13 iunie într-un meci contra celor de la Chindia Târgoviște.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și