Închide meniul

Reacţia lui Gică Popescu, după ce Viitorul a umilit Craiova: "Nu ne îmbătăm cu apă rece"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iunie 2020, 10:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Viitorul a umilit Craiova: "Nu ne îmbătăm cu apă rece"

Mediafax Foto / Octav Ganea Via Hepta

Gică Popescu este preşedintele celor de la Viitorul

Dubla lui Louis Munteanu şi golul lui Bârnoi au stabilit scorul final după doar o repriză. Craiova – Viitorul 0-3 a fost meciul de debut al lui Bergodi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, preşedintele celor de la Viitorul, Gică Popescu, a ferit o primă reacţie după ce Viitorul a umilit Craiova. 

"Ținând cont că venim după 2 săptămâni de inactivitate, a fost un meci reușit. Obiectivul este acela de a vedea toți cei 30 de jucători care au făcut pregătirea de 3 săptămâni. Lucrurile funcționează, însă nu ne îmbătăm cu apă rece. Încercăm să punem la punct lucrurile care nu au funcționat astăzi. 

Acesta este Gică Hagi, încearcă să corecteze lucrurile care nu merg. E mereu preocupat, activ, dar cred că este și bucuros după evoluția noastră de astăzi. Am făcut un meci bun”, a declarat Popescu la Digi Sport.

Mihăilă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Baiaram

Perla Craiovei, Valentin Mihăilă, a rezistat doar 8 minute în amicalul cu Viitorul. Acesta a fost scos de pe teren după numai 8 minute, după ce a acuzat probleme medicale.

Reclamă

Mihăilă poate rata primul meci oficial după pandemie. Craiova joacă pe 12 iunie, acasă cu Botoşani.Mihăilă a fost înlocuit cu Ştefan Baiaram. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și