Închide meniul

Universitatea Craiova îi face pe plac lui Cristiano Bergodi. Brazilianul Gustavo, încă trei ani în Bănie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2020, 16:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Universitatea Craiova îi face pe plac lui Cristiano Bergodi. Brazilianul Gustavo, încă trei ani în Bănie!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gustavo a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova

Atacantul de 28 de ani a semnat o nouă înţelegere cu gruparea de pe Oblemenco. Sudamericanul revenise la începutul lunii martie după două sezoane petrecute în China la Liaoning Honyun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo Vagenin continuă încă trei ani la Universitatea Craiova

"Brazilianul care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Știința pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin!", se anunţă pe contul de facebook al Universităţii Craiova.

Gustavo a jucat timp de două sezoane în tricoul alb-albaştrilor. În cele 56 de meciuri din Liga 1 a înscris 16 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și