Închide meniul

Probleme mari la Giurgiu. Astra nu a primit licenţa pentru prezenţa în cupele europene!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2020, 15:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Probleme mari la Giurgiu. Astra nu a primit licenţa pentru prezenţa în cupele europene!

SportPictures / Sport Pictures

Astra Giurgiu nu a primit licenţa de la UEFA

Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal. Alb-negrii nu au îndeplinit criteriul financiar, dar au fost probleme şi din cauza stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra Giurgiu nu poate evolua în cupele europene

"Comisia pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond, a acordat licența UEFA următoarelor cluburi:

Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
Fotbal Club FCSB SA
U Craiova 1948 Club Sportiv SA
Asociația Asociația Fotbal Club Botoșani
Dinamo 1948 SA
Asociația Club Sportiv ”Sepsi OSK” din Sfântu Gheorghe
Club Sportiv Municipal Politehnica Iași

Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA clubului Asociația Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul național Liga 1, percum și pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 și 47bis.

Asociația Fotbal Club Astra a contestat hotărârea instanței de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor.

Reclamă

Vineri, 5 iunie 2020, Comisia de apel a pronunțat decizia definitivă și executorie pe plan național, prin care s-a respins apelul formulat de club și s-a menținut hotărârea Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond, prin care a refuzat acordarea licenței UEFA, pentru sezonul 2020-2021, clubului Asociația Fotbal Club Astra", se arată în comunicatul FRF.

Astra este pe locul 4 după primele două etape din play-off. Are 24 de puncte, cu 6 mai puţin decât liderul CFR Cluj. Giurgiuvenii vor juca, pe 15 iunie, împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și