Închide meniul

Gigi Becali nu face concesii pentru a-l aduce pe Florin Niţă. "Nu dau niciun ban pentru revenirea lui". Sunt probleme şi în privinţa salariului

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 14:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Gigi Becali nu face concesii pentru a-l aduce pe Florin Niţă. "Nu dau niciun ban pentru revenirea lui". Sunt probleme şi în privinţa salariului

Profimediaimages

Florin Niţă are şanse minime de a reveni la FCSB

Goalkeeper-ul care a câştigat două titluri cu FCSB a ajuns rezervă la Sparta Praga şi îşi doreşte să plece. Cehii nu sunt dispuşi să îl lase să plece gratis. În urmă cu doi ani au plătit 1.35 milioane de euro pentru Niţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea doar gratis pe Florin Niţă

Sparta Praga a cerut iniţial 500.000 de euro pentru a accepta transferul lui Florin Niţă. Ulterior, oficialii clubului şi-au redus pretenţiile şi au anunţat că acceptă şi 300.000 de euro. Chiar şi aşa, nu îl pot îndupleca pe Gigi Becali.

V-am tot spus că nu prea mai vreau să reîncălzesc ciorba. Am tot readus niște jucători la echipă și nu au mai făcut nimic. Să spunem că la Niță este totuși o altă situație, dar el știe clar că eu nu dau niciun ban pentru revenirea lui.

Dacă pleacă gratis de acolo, atunci mă interesează. Știu că mai are contract un an, dar nu doresc nici să îi dau 20.000 pe lună, deoarece am redus la jumătate contractele jucătorilor și nu este corect față de ei”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Portarul de 32 de ani mai are contract cu Sparta Praga până în 2021. Are un salariu lunar de 20.000 de euro, pe care şi-l doreşte şi în Liga 1. La FCSB ar avea garantat postul de titular. Roş-albaştrii mai au două variante între buturi: Andrei Vlad şi Toma Niga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și