Închide meniul

Preţul corect pentru Florinel Coman! "Vrei să mă cert cu Gigi Becali???"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 12:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Preţul corect pentru Florinel Coman! "Vrei să mă cert cu Gigi Becali???"

profimediaimages.ro

Florinel Coman este dorit de mai multe echipe din Europa

Giovanni Becali a spus deja că nu crede că Florinel Coman va putea pleca pe 20 de milioane de euro, atât cât doreşte patronul lui FCSB. Şumudică este de aceeaşi părere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă aș avea buget nelimitat, cât aș da pe Florinel Coman? Cât valorează? Nu știu, vrei să mă cert cu Gigi Becali? Impresarii știu cel mai bine, conducătorii de cluburi, asta nu e meseria mea. 

El e un jucător care poate «exploda», care-mi place, care scoate om din joc. Am fost întrebat de unii ziariști de aici dacă ar face față la Galatasaray și am spus că da", a declarat Marius Şumudică pentru ProSport.

Florinel Coman, dorit în Turcia

Şumudică l-a avertizat pe Florinel Coman că Turcia nu este un campionat deloc uşor.

"Am citit aici, în Turcia, despre interesul Galatei pentru Florinel Coman. Și am văzut că și Pușcaș e dorit de Fener. Cred că pot juca la nivelul ăsta, sunt talentați amândoi, dar e un campionat greu, nu e deloc ușor. Presiunea e mare, sunt suporterii, sunt 12 ziare de sport, emisiuni în fiecare zi, e un fenomen. În Turcia se mănâncă fotbal pe pâine", a mai spus Şumudică pentru sursa citată.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și