Închide meniul

Suma reală pe care Anamaria Prodan a investit-o la Hermannstadt! "Am obţinut licenţa şi vom plăti salariile jucătorilor"

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 11:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Suma reală pe care Anamaria Prodan a investit-o la Hermannstadt! "Am obţinut licenţa şi vom plăti salariile jucătorilor"

Instagram - anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan are mână liberă la Hermannstadt

Clubul funcţionează ca o asociaţie condusă de un Consiliu Director, unul din care va face parte şi Prodan. 230.000 de euro au fost folosiţi deja pentru obţinerea licenţei. În schimb, Anamaria va avea mână liberă atunci când vine vorba de decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a ajutat Hermannstadt cu 350.000 de euro

"A intrat cu 350.000 de euro. Sunt contracte clare, semnate, ne va mai ajuta și în viitor. Eu am de mai multă vreme o relație foarte bună cu familia Reghecampf și Anamaria a venit în club în situația aceasta grea, în care aveam datorii mari. 

Cu banii primiți de la ea am achitat datoriile ca să obținem licența, 230.000 de euro. Vom mai plăti și salariile pe ianuarie și pe februarie plus o jumătate din salariile pe luna martie, ca să rămână restantă numai o jumătate din lună. 

Pe urmă contractele jucătorilor au fost suspendate. Noi i-am promis că-i vom da mână liberă să ia deciziile. O să votăm în Consiliu, dar vom aproba ideile ei", a spus Rotar, pentru gsp.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și