Închide meniul

"Aş putea lua 15 milioane de euro pe el!" Dennis Man, urmărit de echipe din campionatele uriaşe ale Europei

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 10:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
"Aş putea lua 15 milioane de euro pe el!" Dennis Man, urmărit de echipe din campionatele uriaşe ale Europei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man poate pleca de la FCSB

"Îţi aduci aminte Mihai Roman, care era şi fin al meu şi dădea gol Stelei din fiecare poziţie şi la fiecare echipă unde îl duceam. Dacă ar da Dennis Man şi 10 goluri lui Hermannstadt şi împotriva oricărei echipe din Romania, aş putea lua vreo 15 milioane pe el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am primit ofertă pentru el încă, însă sunt discuţii foarte foarte avansate, în Europa. Germania, Spania, Franţa, Italia",  a spus Prodan, pentru Pro X.

Goian crede că Dennis Man va pleca pe bani mulţi de la FCSB

Man a marcat 7 goluri în toate competiţiile acestui sezon. Dorin Goian e sigur că acesta îi va lua faţa lui Florinel Coman.

"Cred eu că Man este un jucător care poate să plece pe o sumă mare din România. Depinde numai de el și depinde, la urma urmei, și de situația fotbalului mondial, ce va urma acum după această pandemie.

Pentru că lucrurile nu vor mai fi la fel. Probabil nici bugetele nu vor mai fi atât de mari, nici salariile probabil și nici sumele de transfer nu vor fi ca cele de dinainte. Dar sunt doi jucători care pot face pasul”, a spus Dorin Goian, pentru AntenaSport, cu două săptămâni în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și