Închide meniul

"Galata, bye-bye!" Gigi Becali anunţă că nici turcii nu au bani pentru transferul stelar al lui Florinel Coman

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 5:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
"Galata, bye-bye!" Gigi Becali anunţă că nici turcii nu au bani pentru transferul stelar al lui Florinel Coman

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

"Eu știu că îl vând, dar nu știu prețul. Prețul lui Florinel o să se știe după play-off. Îl vând sigur, dar după play-off știu prețul lui. Nici Man, nici… nu știu prețul lor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vând orice jucător, dar nu cunosc prețul la ora asta. Galata, bye-bye, e potrivită echipa care dă banii”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO X.

Giovanni Becali a anunţat transferul lui Florinel Coman

Semnalul plecării lui Coman de la FCSB a fost dat de agentul jucătorului, Ioan Becali. Acesta susţine că "Mbappe" va fi transferat sigur în această vară. 

"Nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane… E chiar 10 milioane de euro! Repet, încă puțină răbdare!”, a spus Ioan Becali, care a fost însă imediat contrazis de vărul său. "Vreau 20 de milioane pe el", a tunat Gigi Becali.

Florinel Coman (22 de ani) e cotat la 5.4 milioane de euro. El a marcat 14 goluri şi a oferit 10 assist-uri în toate competiţiile acestui sezon. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și