Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a răbufnit din nou la adresa autorităţilor! "Aşa sunt turcii, mai deştepţi decât noi?"

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a răbufnit din nou la adresa autorităţilor! "Aşa sunt turcii, mai deştepţi decât noi?"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali critiică LPF

"Cum să întrerupi campionatul dacă apare un caz de coronavirus? Facem ca în ţările celelalte. Aşa e normal, cum e la turci. Aşa sunt turcii, mai deştepţi decât noi? Aşa stăm?", a spus Becali, la AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul din Liga 1 ar urma să se reia din 13 iunie, iar FCSB va juca cu CFR Cluj. Ardelenii au 4 puncte avans în clasament, cu 8 etape rămase de disputat din play-off. 

Ce se întâmplă în Turcia, cu Gaziantep

În Turcia, protocoalele sunt ceva mai permisive faţă de cele din România. Acum, la Gaziantep totul depinde de rezultatul testelor programate peste cinci zile.

"Mă tem, noi stăm împreună şi dacă ar avea unul din noi, s-ar transmite şi celorlalţi. E neplăcut, e destul de dificil, facem eforturi, facem sacrificii, dar asta ne e meseria. Trebuie să respectăm cu stricteţe mai ales distanţarea asta socială, după care sperăm ca la următorul test toată lumea va fi negativă.

În momentul în care va fi negativ, toată lumea va intra în cantonament zece zile, nu le mai dau drumul acasă sub nicio formă. În Turcia, nu este niciun fel de problemă, se izolează cei 5-6 sau câţi sunt (n.r. pozitivi), după care campionatul continuă fără niciun fel de problemă", a explicat Şumudică pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și