Închide meniul

Bogdan Vintilă poate fi fericit. Doi jucători de bază au reluat antrenamentele cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Bogdan Vintilă poate fi fericit. Doi jucători de bază au reluat antrenamentele cu FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Bogdan Vintilă poate fi fericit. Doi jucători de bază au reluat antrenamentele cu FCSB

Planic și Soiledis au revenit la club pe 17 mai, motiv pentru care au trebuit să stea în carantină timp de 14 zile. Cele două săptămâni au trecut, astfel că Vintilă îi poate folosi în cele două amicale pe care roș-albaștrii le vor disputa în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere s-a întors în țară, dar va rata primele meciuri

Harlem Gnohere a revenit în România şi a fost băgat în carantină, aşa cum au stabilit autorităţile. Francezul este unul dintre jucătorii renegaţi de Gigi Becali în pandemie.

Potrivit surselor AntenaSport, Gnohere s-a întors în România, însă Vintilă îl poate folosi la antrenamente abia după 14 zile. Francezul a intrat direct în carantină. Gnohere se află printre cei 6 jucători băgaţi de Gigi Becali în şomaj tehnic.

FCSB va disputa două partide amicale înainte de reluarea Ligii 1

FCSB şi-a programat deja primele două meciuri amicale după pandemia de coronavirus. Vintilă îi va vedea pe jucători în acţiune înaintea duelului cât un titlu, de la Cluj, cu CFR.

Astfel, pe 6 iunie, FCSB o va întâlni pe Academica Clinceni, la baza de la Berceni. Pe 10 iunie, va urma duelul cu FC Voluntari. Ambele partide se vor disputa fără spectatori şi vor fi respectate toate măsurile anunţate de Liga Profesionistă de Fotbal.

Reclamă

Liga 1 se va relua în weekend-ul 13-14 iunie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și