Închide meniul

Cornel Dinu s-a săturat de situația incertă de la Dinamo. ”Au fost petarde, propagandă!”

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 19:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Cornel Dinu s-a săturat de situația incertă de la Dinamo. ”Au fost petarde, propagandă!”

SportPictures / Cosmin Iftode via hepta

Cornel Dinu s-a săturat de situația incertă de la Dinamo. ”Au fost petarde, propagandă!”

”Procurorul” susține că Dinamo nu va avea curând un patronul nou, dar în același timp laudă fanii dinamoviști, care au strâns 500.000 de euro prin programul DDB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: ”Cinste fanilor dinamoviști”

"E de apreciat efortul suporterilor. Cinste lor, le apreciez gestul. Am niște rezerve, e bine să ne uităm în timp, dar efortul lor e de apreciat. E un moment de referință în fotbalul nostru, care are probleme deosebite. Soluția cu suporterii era binevenită.

Ce s-a vehiculat acum, că vor să cumpere Dinamo, au fost mai mult petarde, propagandă, ieșire în relief a unor așa-zise personalități. Nu cred că cineva e în măsură să preia Dinamo. Fanii trebuie să înțeleagă că ei nu pot decide. Ei pot avea o imagine, un cuvânt în tribună, sau când lucrurile merg rău să fluture niște batiste albe, ca în Spania.

Cert e că Dinamo e un brand care nu valorează nici în glumă 1 euro sau câteva milioane. E un brand de mare valoare dacă știi să-l pui în valoare. Știu foarte bine situația tocmai de la cei care au făcut auditul. Sunt 3-4 milioane de euro de plătit, niște datorii, dar ca să faci performanță la Dinamo trebuie să investești 8-10 milioane de euro. Cine vrea să preia trebuie să se gândească la Dinamo", a declarat Dinu, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și