Închide meniul

Rangers îi mulţumeşte lui Genk pentru transferul lui Ianis Hagi. Cum au profitat scoţienii de pandemie pentru a plăti cu 50% mai puţin!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2020, 7:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Rangers îi mulţumeşte lui Genk pentru transferul lui Ianis Hagi. Cum au profitat scoţienii de pandemie pentru a plăti cu 50% mai puţin!

Profimediaimages

Ianis Hagi, transferat de Rangers la preţ redus

Directorul sportiv al clubului din Glasgow a dezvăluit că fiul Regelui a fost întotdeauna principala ţintă. Ross Wilson nu se aştepta că va putea plăti atât de puţin pe jucătorul din naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, transferat la preţ redus de Rangers

În luna ianuarie, oficialii lui Rangers s-au arătat dispuşi să plătească 4.5 milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 21 de ani. După declanşarea pandemiei, Ross Wilson i-a chemat din nou la negocieri pe reprezentanţii lui Genk. Mutarea s-a dovedit extrem de inspirată şi belgienii au acceptat să primească numai 3 milioane de lire sterline pentru Ianis Hagi.

"Cu siguranţă lumea s-a schimbat mult din luna ianuarie şi până acum. Trebuie să le mulţumim oficialilor lui Genk pentru că au fost încântaţi să revină la masa tratativelor şi să accepte să facem lucrurile diferit faţă de cum ne-am înţeles în luna ianarie.

Ianis era primul jucător pe care îl aveam pe lista transferurilor şi am reuşit să îl luăm. Am avut o înţelegere pentru el cu Genk, dar aceasta a suferit modificări pentru că lumea s-a schimbat. Toată lumea recunoaşte acest aspect. La Rangers avem un plan bine stabilit, de care ne ţinem. Discut în fiecare zi despre el cu Steven Gerrard", a declarat Ross Wilson pentru talkSPORT, citat de Daily Record.

Ianis Hagi a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat, pe 13 martie. În 16-imile Europa League a reuşit o dublă spectaculoasă în poarta portughezilor de la Braga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și