Închide meniul

Veste uriaşă pentru Gigi Becali: "Are şanse mari să recâştige numele Steaua"

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 9:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Veste uriaşă pentru Gigi Becali: "Are şanse mari să recâştige numele Steaua"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mititelu îi dă speranţe lui Gigi Becali

Totul este clar, vă spune unul cu experienţa şi mai ales că acum cunosc bine speţa lor. Actualul club din Liga 1 e de departe continuatorul Clubului Sportiv al Armatei, înscris în campionat în 1947 şi nimeni nu poate contesta asta. Mă surprinde că există proces la Tribunalul Bucureşti, pentru că nu e de competenţa unei instanţe civile să judece speţa legată exclusiv sportiv, de palmares, mai ales că CSA Steaua nu e afiliat şi nu poate fi luat in seamă procesul pentru palmares. Aşa ceva nu se câştigă, nu se cumpără, e tâmpenie”, a declarat Adrian Mititelu pentru Radio Sport 1, conform ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrain Mititelu: "Becali are şanse mari să recâştige numele FC Steaua"

"Becali are şanse mari să recâştige numele de FC Steaua. Secţia de fotbal a plecat de mult şi nu mai are cum să o ia din nou. Ei au anunţat în 2017 că au înfiinţat secţia. Este un club nou. FCSB e fosta Steaua, fosta CCA, cu palmaresul. În mod normal, la apel se va admite incompetenţa judecării. Cum poate spune un club de fotbal care nu exista că vrea un palmares din fotbal, unde nu eşti?”, a mai spus Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și