Închide meniul

Ultraşii lui Dinamo au făcut anunţul! "Nu există niciun dubiu în privinţa faptului că Ionuţ Negoiţă nu va mai rămâne la Dinamo"

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2020, 14:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Ultraşii lui Dinamo au făcut anunţul! "Nu există niciun dubiu în privinţa faptului că Ionuţ Negoiţă nu va mai rămâne la Dinamo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fanii lui DInamo anunţă plecarea lui Ionuţ Negoiţă

"Nu există niciun dubiu în privinţa faptului că Ionuţ Negoiţă nu va mai rămâne la Dinamo. Noi ne vom ocupa de lucrul acesta, să preluăm Dinamo cât mai repede. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El nu mai vrea de foarte mult timp să fie acolo, dar încă este. Este o legendă că se joacă de-a vânzarea şi atrage investitorii la discuţii", a spus Robert Thomas, reprezentantul programului DDB, pentru sport.ro

Precontract pentru cumpărarea clubului Dinamo

Melero Marin prezintă multă încredere, ţinând cont că acesta a propus un precontract prin intermediul căruia spaniolii dau 500.000 de euro. 

Mai mult, aceştia se obligă să plătească datoriile de 3 milioane de euro când clubul va fi preluat. Ibericii aşteaptă un răspuns până luni.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și