Închide meniul

Un fotbalist din Liga 1 acuză autoritățile din România. ”Nu vrem să fim tratați ca niște animale”

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 18:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Un fotbalist din Liga 1 acuză autoritățile din România. ”Nu vrem să fim tratați ca niște animale”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Un fotbalist din Liga 1 acuză autorităților din România. ”Nu vrem să fim tratați ca niște animale”

De Lucas a povestit în presa din Spania despre măsurile stricte impuse împotriva fotbaliștilor din Liga 1. El se lega de măsura care prevedea ca jucătorii să stea în izolare și după cele 14 zile. Între timp, măsura nu mai există.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo de Lucas: ”Nu vrem să fim tratați ca niște animale”

”Ceea ce vor ei este să stăm închişi până se termină campionatul, dar, fiindcă nu a fost agitaţie, au ascuns-o de noi încă de la început, iar acum, după cele două săptămâni, vor să mai stăm încă două. Ne mint. Ne interzic să mergem acasă, când suntem sănătoşi. 

Toate celelalte ţări fac opusul: te duci acasă şi la antrenament. Suntem fotbalişti, vrem să jucăm, dar să nu fim trataţi precum animalele. Avem familie şi, după cele două luni de carantină, vor să mai petrecem alte două luni la izolare, într-o cameră, cu mâncarea lăsată la uşă”, a spus Pablo, pentru Marca.

Pablo de Lucas crede că autoritățile ascund numărul de cazuri de Covid-19

Fotbalistul de la FC Voluntari crede că autoritățile din România nu arată numărul real de oameni infectați cu noul coronavirus.

”Numărul de cazuri pozitive nu este făcut public, pentru că nu s-ar mai relua Liga 1. Ascund aceste lucruri. Statistic, nu se poate să nu fie nici un caz. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, şi din punct de vedere economic avem de suferit. După aproape două luni de carantină, au introdus şi şomajul tehnic, în care primeşti doar 75% din salariu mediu din România, nu ceea ce ai în contract", a mai spus ibericul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și