Închide meniul

Mihai Stoica, atac furibund la adresa autorităţilor. "Ne-am testat de 5 ori! Mai vorbim şi singuri, unii şi în somn"

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2020, 5:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Mihai Stoica, atac furibund la adresa autorităţilor. "Ne-am testat de 5 ori! Mai vorbim şi singuri, unii şi în somn"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica atacă autorităţile

Mai mult, directorul sportiv al roş-albaştrilor a anunţat şi faptul că toţi angajaţii clubului s-au testat de 5 ori, rezultatele fiind negative. Liga 1 începe pe 13 iunie, iar în prima etapă FCSB va evolua la Cluj, cu CFR.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Din fericire, România are sub o sută de decese cauzate de Covid-19 la milionul de locuitori.

Cu toate acestea, noi (FCSB) celebrăm azi a 14-a zi de izolare, antrenându-ne ciudat, mâncând în camere din casolete, fără să profităm de condiţiile de refacere după antrenamente deşi am fost testaţi de 5 (cinci) ori, 51 PERSOANE, iar rezultatele au fost negative. Vorbim între noi de la distanţă şi cu cei apropiaţi pe aplicaţii. Mai vorbim şi singuri. Unii şi în somn.

Mai mult, aflăm că înalţii diriguitori ai sportului românesc se gândesc că s-ar impune să mai stăm închişi câteva săptămâni. Sau luni. Să reducem riscurile. Zice domnul Hulubei că ar trimite şi psihologi să ne ajute. Sper ca Psihologii Care Ajută Fotbaliştii Să Stea cu Drag În Cantonament să aibă testele făcute dacă ne vizitează. Să fie triaţi epidemiologic. Eventual, să vină cu izoleta. Să reducă riscurile.

Mihai Stoica: Cine aduce casoletele la Cluj

Ce vom face însă după ce vom ieşi? Vom merge la Cluj cu viteza legală fiecare în maşina lui? Cine aduce casoletele? Dacă la meci apare vreun steward care a fost cu o seară înainte la petrecerea de pensionare a unui coleg şi nu s-a distanţat suficient? Există un cantonament al bracardierilor de Liga 1? Riscuri la tot pasul.

Reclamă

E în afara oricărui dubiu că toţi cei care suntem implicaţi direct trebuie să fim extrem de precauţi. E în afara oricărui dubiu că trebuie să ne învăţăm să trăim cu acest virus. DAR TOT ÎN AFARA ORICĂRUI DUBIU ESTE ŞI INUTILITATEA CANTONAMENTULUI PRELUNGIT.

În Cehia nu s-a stat în cantonament. Deja se joacă, iar Stanciu a centrat perfect la golul victoriei. Cu stângul. Iar Cehia are tot sub o sută de decese la milion. Ca noi”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și