Închide meniul

VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 13:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

Klaus Iohannis a anunțat realuarea competițiilor sportive din 1 iunie, iar Liga 1 ar urma să se reia din weekendul 13-14 iunie. Astfel, fotbaliștii trag tare la antrenamente, însă doar individual, iar în perioada următoare revin pregătirile în grupuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, mesaj pe Facebook. Cum se pregătesc jucătorii

FCSB a postat pe Facebook un clip video în care arată cum se pregătesc fotbaliștii lui Bogdan Vintilă. Preparatorii fizici sunt alături de jucători și se pune accent mai mult pe forța fizică, însă sportivii s-au antrenat și cu mingea.

#cantonament #FCSB #pregătire Roș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza…
Publicată de FCSB pe Joi, 28 mai 2020

”Roș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza Sportiva FCSB. Aceștia așteaptă începerea pregătirii colective și, evident, reluarea competițiilor oficiale în care sunt angrenați, Liga 1 și Cupa României”, au scris cei de la FCSB pe Facebook.

Klaus Iohannis a anunțat reluarea competițiilor sportive din iunie

”Competiţiile sportive, avem şi aici o veste bună: se vor putea relua competiţiile sportive din 1 iunie, dar pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact, fără spectatori.

Tot de la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un număr de până la 500 de specatatori, dar așezați pe scaune în funcție de restricții și triaj epidemiologic”, a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și