Închide meniul

Probleme uriașe pentru un club din Liga 1! Riscă să nu mai primească licența. ”Jucătorii pot să depună memoriu”

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 19:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Probleme uriașe pentru un club din Liga 1! Riscă să nu mai primească licența. ”Jucătorii pot să depună memoriu”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Probleme uriașe pentru un club din Liga 1! Riscă să nu mai primească licența. ”Jucătorii pot să depună memoriu”

Potrivit ProSport, Hermannstadt are datorii mari și situația a devenit critică din cauza pandemiei. Jucătorii își pot depune memoriu în orice moment fiindcă sunt multe restanțare salariale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan încearcă remedieze situația de la Hermannstadt

Iuliu Mureșan, președintele clubului, contribuie semnificativ la bugetul echipei, iar în aceste zile el încearcă să îi convingă pe fotbaliști să accepte amânarea plăților datoriilor. 

”Sunt probleme cu banii ca la toate cluburile din România. Acum avem niște plăți pentru obținerea Licenței, Am avut o discuție cu jucătorii, le-am spus și au fost de acord, dar nu i-am pus să semeze nimic. Sunt mai mult de trei luni restanțe.Mureșan face eforturi pentru a obține licența pentru Liga 1. Totodată, sursele din interiorul clubului susțin că sunt restanțe financiare de cinci luni față de fotbaliști.

Regulamentar ar putea să își depună memoriu să rămână liberi, dar nu cred că vor face. Sunt niște datorii moștenite. Eu sunt cu salariul la zi. Mi-am suspendat contractul pe perioada pandemiei. Așa mi s-a părut corect”, a declarat Mureșan, pentru ProSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și