Închide meniul

Lovitura financiară dată de Gică Hagi după transferul lui Ianis la Rangers

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 18:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Lovitura financiară dată de Gică Hagi după transferul lui Ianis la Rangers

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi a obţinut o sumă importantă de bani

Chiar dacă nu a fost anunţată suma oficială pe care Rangers a plătit-o pentru transferul lui Ianis, presa din Scoţia a vorbit la unison despre 3 milioane de lire sterline (3.4 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont că Viitorul a păstrat un procent de 20%, înseamnă că în conturile dobrogenilor vor intra 680.000 de euro, o sumă importantă ţinând cont de perioada grea prin care trec cluburile din Liga 1. 

Alte surse din scoţia susţin că Rangers va plăti 3.7 milioane de euro pentru Ianis. Atunci, Viitorul ar primi 740.000 de euro.

Reacţia lui Gică Popescu după transferul lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive în 12 meciuri pentru Rangers. Gică Popescu ştia că mijlocaşul de 21 de ani va rămâne pe Ibrox. 

"Ne așteptam la acest deznodământ deoarece aveam informații din Scoția și de la agentul lui Ianis că și-l doresc foarte mult. Era doar o chestiune de timp să devină oficial jucătorul lui Rangers. Eu cred că este un pas important în cariera lui Ianis. Avea nevoie de continuitate, de un club și de un antrenor care să și-l dorească foarte mult, dar și de un public, unul care l-a îndrăgit încă de la început, fiind meritul lui, pentru că a avut evoluții foarte bune.

Reclamă

Acum vrem toți ca Ianis să devină acel jucător pe care-l așteptăm. Să fie titular în echipa națională. Talentat este, acum trebuie să devină o certitudine pentru echipa națională și pentru fotbalul european", a declarat Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și