Închide meniul

Helmut Duckadam, răspuns dur pentru Florin Talpan. "Unde era Armata când Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment?"

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 12:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Helmut Duckadam, răspuns dur pentru Florin Talpan. "Unde era Armata când Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment?"

Profimediaimages

Helmut Duckadam sare în apărarea lui FCSB

Eroul de la Sevilla a răbufnit la adresa conducătorilor de la CSA Steaua. Legenda roş-albaştrilor este convins că FCSB este continuatoarea de drept a echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam a pus tunurile pe CSA Steaua

"Lumea zice că eu susțin că FCSB este Steaua adevărată doar că primesc bani de la Becali. Nu este adevărat! Eu consider și cu bani, dar și fără bani, că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86.

O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment?”, a declarat Duckadam la Prosport.

Fostul portar nu a scăpat de tăierile salariale de la FCSB. Dacă salariile jucătorilor au fost înjumătăţite, Helmut Duckadam a primit o lovitură şi mai importantă de la Gigi Becali. A ajuns să mai primească numai 2000 de lei pe lună.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și