Închide meniul

Giuleştiul capătă contur! Când va fi gata stadionul Rapidului

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 6:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Giuleştiul capătă contur! Când va fi gata stadionul Rapidului

Facebook - Foto33

Stadiul lucrărilor la stadionul Rapid în data de 24 mai

Pagina de Facebook Foto33 a publicat mai multe imagini surprinse dintr-o dronă. Tribunele şi peluzele au început să fie înălţate şi nu mai puţin de cinci macarale sunt instalate în interiorul arenei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Stadionul din Giulești capătă contur. Arena va avea peste 14.000 de locuri, iar costul total este de aproximativ 40.000.000 de euro. Se estimează că va fi finalizată anul acesta", se arată în postare. 

Rică Răducanu vrea ca noul stadion să-i poarte numele

Pe 10 mai, portarul de legendă al Rapidului, Rică Răducanu a împlinit vârsta de 74 de ani. "Tamango" şi-a pus o dorinţă inedită. 

"Sper să dea numele meu stadionului Rapid. Am vorbit cu ăştia de la sector şi mi-au zis că trebuie să mor. Păi mai ştiu eu că aţi dat numele după ce mor?

Reclamă

Sunt şi de ăştia în viaţă care au dat numele stadionului, le-am dat şi exemple. Am văzut că lucreaza ca furnicile la stadion. Eu mă duc pe acolo, mai fac o mişcare şi mă duc să îl văd", a spus Rică Răducanu la Digi Sport
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și