Închide meniul

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea şi a anunţat condiţiile revenirii la Gaz Metan: "Este albă sau neagră, din punctul meu de vedere"

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
EXCLUSIV | Edi Iordănescu a rupt tăcerea şi a anunţat condiţiile revenirii la Gaz Metan: "Este albă sau neagră, din punctul meu de vedere"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu a rupt tăcerea

Medieșenii au început pregătirile după ridicarea stării de urgență, dar tehnicianul nu s-a aflat alături de jucători. Acesta a oferit primele explicaţii legate de situaţia sa de la echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Faptul că apucam încă un meci-două maxim, practic nu avea rost să mai prelungesc o lună şi ceva, neavând garanţie legat de ceea ce se întâmplă în sezonul următor. Ori se pot strânge resursele necesare pentru un buget cel puţin la fel de bun ca ăsta, în sensul în care să-i dea şanse pentru o luptă la play-off din nou şi eventual şi o cupă europeană, echipa ieşind în următoarea perioadă din insolvenţă, ori atunci nu mai are sens să prelungesc. Este albă sau neagră, din punctul meu de vedere", a spus Edi Iordănescu pentru AntenaSport. 

Edi Iordănescu ar putea reveni la Gaz Metan Mediaș

Contractul tehnicianului de 41 de ani cu Mediașul expira pe 30 iunie, dar Iordănescu a decis să renunțe la salariul pe ultima lună, oficialii fiind de acord ca acesta să nu participe la antrenamente.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și