Închide meniul

Dan Petrescu pregătește un nou ”tun” financiar! ”În acest an trebuie să explodeze”

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2020, 15:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Dan Petrescu pregătește un nou ”tun” financiar! ”În acest an trebuie să explodeze”

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Dan Petrescu așteaptă un transfer spectaculos

”Sincer să fiu, avem foarte mulţi tineri talentaţi, care pot face pasul la echipele mari din Europa. Cred că marea noastră problemă e mentalitatea. Îmi plac Man, Coman.. sunt jucători foarte buni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl văd pe Păun, un jucător care nu mai e la prima tinereţe, iar în acest an trebuie să explodeze. Ar fi timpul să facă pasul către o echipă mare. Petrila e un jucător foarte bun, să ţineţi minte acest băiat. Va ajunge departe”, a spus Deac la Look Plus.

Alexandru Păun a marcat 7 goluri în toate competițiile acestui sezon

În acest sezon, Păun a adunat 33 de partide în tricoul campionei. El a marcat 7 goluri și și-a trecut în cont și 8 pase decisive, în toate competițiile. 

Cel mai scump jucător din lotul lui Dan Petrescu este Billel Omrani, francezul fiind cotat la 2.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și