Închide meniul

Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, preciza că această ”regulă” se aplică doar în cazul formațiilor cu activitatea suspendată, dar Becali nu e de acord. Potrivit GSP, omul de afaceri din Pipera continuă să îi țină în șomaj tehnic pe unii din fotbaliștii săi și după 15 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cluburile sportive a căror activitate este suspendată își pot trimite angajații în șomaj tehnic și după 15 mai. E un ajutor pe care statul îl acordă sportului", declara Stroe.

Gigi Becali a trimis în șomaj tehnic cinci jucători

Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Adrian Popa și Harlem Gnohere sunt fotbaliștii ce rămân cu salariile tăiate în următoarea perioadă. În schimb, Bogdan Planic, care era în șomaj tehnic, a fost chemat la antrenamente.

Fotbaliștii, împreună cu staff-ul tehnic, au început deja pregătirile la baza din Berceni, astfel că protocolul anunțat de Stroe nu este valabil în cazul vicecampioanei României.

De la 1 iulie Bălgrădean și Momcilovic vor părăsi gruparea roș-albastră, Adi Popa va reveni la Reading, iar Gnohere și Stan mai au un an de contract, dar sunt șanse mari să plece. Totodată, în cele două luni cu contractele suspendate, FCSB a economisit 120.000 de euro, iar dacă șomajul tehnic va fi extins până pe 1 iunie, atunci Becali mai economisește 300.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și