Închide meniul

Gigi Becali i-a decis soarta unui jucător: "Ce să mai facem, mă, tată, cu el? E terminat de un an!"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2020, 10:32

Gigi Becali i-a decis soarta unui jucător: "Ce să mai facem, mă, tată, cu el? E terminat de un an!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali i-a stabilit soarta lui Momcilovic

Contractul lui Marko Momcilovic cu FCSB expiră pe 30 iunie, iar Becali a decis să nu îi mai prelungească jucătorului care a stat mai mult accidentat decât pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să mai facem, mă, tată, cu Momcilovic? El e terminat de un an, dar am zis să nu reziliez încă de atunci contractul cu el și l-am plătit în continuare. El a vrut să joace, dar accidentările l-au terminat. Nu am nimic cu el, dar nu mai are rost să ne încurcăm unul pe altul.

Peste o lună și ceva lui Momcilovic oricum îi expiră contractul cu noi. El este și în șomaj tenic, ce să mai fac cu el? Pentru ce să se mai chinuie pe aici? Vreau să îmi pun baza de acum pe jucătorii ăștia tineri”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

 În acest sezon a tot avut probleme cu accidentările și a jucat într-un singur meci din campionat. A fost titular în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia, dar a fost schimbat la pauză.

Marko Momcilovic este dorit de Partizan

Cariera sârbului este departe de a fi încheiată, mai ales că Partizan Belgrad este tentată să îi ofere un contract.

Reclamă

Jurnaliștii sârbi au anunțat că mutarea este una care are șanse de reușită. "A fost accidentat și este într-o relație încordată cu clubul FCSB, dar are șapte ani de experiență în Liga 1 și nu are de ce să-și facă briji pentru statul său. S-ar putea să fie timpul să se întoarcă în fotbalul din Serbia. Partizan l-a contactat de mai multe ori și, ținând cont de faptul că va fi liber de contract, nu ar fi o surpriză să îl caute din nou. Acum nu există obstacole privind anumite plăți compensatorii. Situația este favorabilă, ținând cont că poate juca fundaș stânga și închizător", au dezvăluit cei de la Mozzart Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și