Închide meniul

Motivul pentru care Negoiță nu a vândut Dinamo. ”De aia fug toți investitorii de echipă”

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 16:29

Reclamă
Motivul pentru care Negoiță nu a vândut Dinamo. ”De aia fug toți investitorii de echipă”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Motivul pentru Negoiță nu a vândut Dinamo. ”De aia fug toți investitorii de echipă”

Fostul dinamovist dezvăluie că există un proces de care se feresc toți investitorii, acesta fiind motivul pentru care Negoiță nu vinde clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dinamo e unul dintre cluburile cele mai intresante din România ca să fie deţinute de investitori, dar e delicată situaţia pentru că există acel proces de care fug toţi investitorii, plus insolvenţa făcută de domnul Negoiţă şi trebuia să îşi asume în totalitate asta decizia instanţei în momentul în care o să fie", a declarat Zicu, pentru Digi Sport.

Ioan Andone îi răspunde lui Ionuț Negoiță

Ioan Andone i-a răspuns lui Ionuţ Negoiţă, după ce patronul celor de la Dinamo l-a acuzat pe fostul internaţional că vorbeşte mult şi "pe lângă subiect". 

Andone a fost cel care a intermediat negocierile din tre spanioli şi Negoiţă. Dacă se concretiza tranzacţia cu Herminio Menendez, Ioan Andone ar fi fost preşedintele clubului.

"Nu, păi cum să mă aştept dacă tu vrei să îi faci un bine? El vrea să scape de Dinamo, nu e clară treaba de trei ani? Am o familie de întreţinut şi meciul garanţiilor l-am pierdut în familie, cu nevastă mea, cu fiul meu, cu noră-mea, care nu au fost de acord.

Reclamă

Mă aşteptam să vrea să vândă. Acum, că el are îndoieli mari… Ultima ofertă a fost cu 500.000 de euro într-un cont. Dacă în 30 de zile nu se transferau 10 milioane de euro, se pierdeau cei 500.000. Din câte am înţeles, erau în plan. Ăştia erau banii numai până în vara care vine, pentru datorii plus bugetul pentru anul care vine. Plus bani de la televiziune, sponsori", a spus Ioan Andone la Telekomsport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și