Închide meniul

Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 18:22

Reclamă
Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via hepta

Edi Iordănescu ar putea rămâne la Mediaș. Condițiile puse de antrenor. ”Nu vreau să mă mai chinui!”

Iordănescu mai are contract până pe 30 iunie și nu ar fi dipus să prelungească doar pe lună, ci pe un an. Este una din condițiile pe care le pune tehnicianul de la Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: ”Am nevoie de altă motivație”

"Aş mai avea de jucat 2-3 meciuri. Eu nu doresc să prelungesc încă o lună contractul! Ori ne strângem mâna, ori vorbim de prelungirea contractului pentru încă un sezon. Nu vreau să prelungesc doar pentru o lună pentru că în luna respectivă trebuie să îmi aşez şi eu treburile. 

Clubul trebuie să-şi facă calculele, să vadă pe ce buget se bazează. Nu mai vreau să mă chinui să intrăm în playoff, aş vrea o cupă europeană, am nevoie de altă motivaţie”, a declarat Iordănescu, pentru Digi Sport.

Edi Iordănescu promite să nu negocieze cu alte cluburi

Iordănescu mai susține că șefii lui Gaz Metan sunt singurii care îi vor decide viitorul. El nu va negocia cu alte echipe până nu își rezolvă problemele contractuale.

"Ce s-a întâmplat la CFR este pentru mine o cicatrice care nu s-a închis, a fost prima dată când pe mine cineva m-a îndepărtat, până atunci eu eram cel care pleca.

Reclamă

Am spus atunci că nu pot sa mai plec de la Mediaş, să las o treabă neterminată. Mi-am dorit să rămân in istoria clubului cu performanţa de a ajunge în playoff. Nu vreau să fiu duplicitar, dacă se poate mai mult, rămân, dacă nu, mai rău ne facem.  Le-am promis că nu voi avea nicio discuţie cu altcineva până nu îşi fac şi ei calculele, dar trebuie să fie o limită”, a mai spus Iordănescu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și