Închide meniul

Gigi Becali pregătește BOMBA pe piața transferurilor. Un fost jucător al lui Dinamo, aproape de FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2020, 16:04

Gigi Becali pregătește BOMBA pe piața transferurilor. Un fost jucător al lui Dinamo, aproape de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Rivaldinho

Totuși, sport.ro susține că atacantul de 25 de ani mai are oferte și din Rusia și China, acesta fiind pregătit și de o provocare diferită de cea din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho are contract cu Viitorul până în 2021

Brazilianul este cotat la 800.000 de euro și are contract cu echipa lui Gică Hagi, Viitorul, până în vara lui 2021. Rămâne de văzut dacă acesta va reprezenta o nouă afacere între Becali și nașul său. 

Rivaldinho a adunat 18 meciuri în Liga 1, în acest sezon, pentru Viitorul. A marcat 7 goluri și a dat și două assist-uri pentru dobrogeni. În Liga 1, el a mai evoluat pentru Dinamo. 

Tănase, Coman, Nedelcu și Vînă sunt foști jucători ai Viitorului care sunt acum la FCSB. Mai mult, portarul Căbuz este un alt fotbalist dorit de Gigi Becali de la pepiniera sa favorită. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și