Închide meniul

Stadionul "Arcul de Triumf" prea mic pentru FCSB! "Pot face antrenamente, dar nu pot juca meciuri oficiale"

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 8:20

Reclamă
Stadionul "Arcul de Triumf" prea mic pentru FCSB! "Pot face antrenamente, dar nu pot juca meciuri oficiale"

CNI

Stadionul "Arcul de Triumf" nu poate găzdui meciuri de fotbal

Patronul roş-albaştrilor a depus o cerere pentru a-şi putea muta echipa acolo la meciurile mai puţin importante. Se pare însă, că noua arena nu îndeplineşte criteriile impuse de UEFA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Lățimea terenului este de 80 de metri. Din ce am reținut, UEFA stipulează clar ca lățimea trebuie să fie 68 de metri pentru categoriile 3 şi 4. Pe lateral nu sunt tribune sau garduri, sunt pereți de beton. FIFA și UEFA cer, de asemenea, ca pe margine să fie 10 metri liberi, unde se află suprafața de protecție, banca tehnică și așa mai departe. 

"Pot face antrenamente, dar nu pot juca meciuri oficiale"

Se ajunge astfel la 88 metri, prin urmare din această cauză, din păcate, terenul nu va putea fi folosit pentru meciuri oficiale de fotbal. În cazul rugby-ului, prevederile sunt diferite şi să nu uităm că nu există bancă de rezerve, jucătorii stând în tribună.

Pe acest teren se pot face antrenamente, aceasta fiind și una din premisele demarării construcției noii arene, dar nu a fost niciodată vorba despre desfășurarea unor meciuri oficiale de fotbal", a declarat Alin Petrache pentru ProSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și