Închide meniul

Gigi Becali anunţă victoria finală în războiul cu Talpan: "Nu vor mai exista! Bazaţi-vă pe mine"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2020, 15:00

Reclamă
Gigi Becali anunţă victoria finală în războiul cu Talpan: "Nu vor mai exista! Bazaţi-vă pe mine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali i-a răspuns lui Gheorghe Mustaţă

Mai mult, Becali spune că FCSB va juca şi pe noul stadion din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bazați-vă pe mine, ce spun acum. Tot noi vom juca acolo, ne luăm și sigla și numele înapoi, ei vor fi înștiințați că nu au voie să promoveze. Și suporterii o să vină cu noi. Nu vor mai exista. Ei spun că au cheltuit bani ca să țină marca 6 milioane în 10 ani, dar nu-i întreabă nimeni cât au produs cu marca? Ei au cheltuit 7 milioane de la bugetul României! Dar, Becali cât a pierdut cât ați ținut voi marca?! O să îi tragă cineva la răspundere!”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Florin Talpan a interzis FCSB pe noul stadion

"Bineînțeles că vor juca și alte echipe pe acest stadion. Ca adversare ale Stelei. Pentru fotbal este nevoie de două echipe. FCSB este un club sportiv privat, o societate comercială, înființată în 2003, fără trecut fotbalistic relevant.

În materia 'închirierii stadioanelor', FCSB 'este expert' în a nu-și plăti datoriile. Nu au plătit pentru închirierea stadionului Steaua luni de zile, obligându-ne să îi acționăm în judecată, să le punem sechestru pe bunuri pentru a recupera banii CSA Steaua București", a mai declarat Florin Talpan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și